Betaalmethoden

Betaling in de webshop

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Hoe werkt een iDEAL betaling?

  • Een klant wil een product of dienst kopen bij een webwinkel,
  • De klant kiest als betaalwijze voor iDEAL,
  • De klant selecteert de bank waar hij/zij bankiert,
  • De klant autoriseert de betaling via de beveiligingsmethodiek van Internet Bankieren,
  • De betaling wordt direct verwerkt. De webwinkel ontvangt binnen enkele seconden een ontvangstbevestiging.

Voordelen
De wijze van betaling is voor u als klant hetzelfde als deze een overboeking uitvoert binnen uw internet bankieren. De betaling is snel en veilig uit te voeren.

Nadeel
U dient in bezit te zijn van een rekening bij een van de aangesloten banken van iDEAL (ABN AMRO, ING, Fortisbank, ASN Bank, Friesland bank, SNS (Regio) bank en Rabobank).

Wat kost een iDEAL betaling?
U betaalt geen kosten voor uw betaling via iDEAL. De webwinkel krijgt deze kosten te verwerken.

Wat moet ik doen om online met iDEAL te kunnen betalen?
U dient internet bankieren van uw bank te hebben geactiveerd.

Direct overmaken

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan De Oude Tijd via rekeningnummer NL38 RABO 0146 9363 29. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij De Oude Tijd Servies wordt bijgeschreven. Wij hebben het beleid over te gaan tot verzenden wanneer de betaling bij ons binnen is. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling.

Vermeld bij uw overschrijving altijd het ordernummer. Onze rekeninginformatie vindt u ook op de email die u wordt toegestuurd.

Betaling bij afhalen

Wanneer u uw bestelling komt afhalen in de winkel,  kunt u contant of per pin betalen.